Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

teaching:medicalvisualization:ex_content [2019/04/17 10:19]
mistelbauer [Lab Slides]
teaching:medicalvisualization:ex_content [2019/06/12 09:28] (current)
mistelbauer [Lab Slides]
Line 13: Line 13:
 ====== Lab Slides ====== ====== Lab Slides ======
  
-|<100% 2% 10% 14% 35%>|+|<100% 2% 10% 14% 40%>|
 ^<html><center></html>#^<html><center></html>Date^<html><center></html>Time^<html><center></html>Content^<html><center></html>Material^ ^<html><center></html>#^<html><center></html>Date^<html><center></html>Time^<html><center></html>Content^<html><center></html>Material^
-^ 01 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>10.04. | 15:15 - 16:45 | {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lecture/00_Organization.pdf|Organization}} <html><br></html> {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lecture/02_MedicalImaging.pdf|Medical Imaging}} <html><br></html> {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lab/01/Medical-Imaging-Homework.pdf|Homework: Medical Imaging}} <html><br></html> Solution: Medical Imaging | +^ 01 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>10.04. | 15:15 - 16:45 | {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lecture/00_Organization.pdf | Organization}} <html><br></html> {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lecture/02_MedicalImaging.pdf | Medical Imaging}} <html><br></html> {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lab/01/Medical-Imaging-Homework.pdf | Homework: Medical Imaging}} <html><br></html> {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lab/01/Medical-Imaging-Homework-Solution.pdf | Solution: Medical Imaging}} 
-^ 02 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>17.04. | 15:15 - 16:45 | {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lecture/03_MedicalImageProcessing.pdf|Medical Image Processing}} <html><br></html> Homework: Medical Image Processing <html><br></html> Solution: Medical Image Processing| +^ 02 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>17.04. | 15:15 - 16:45 | {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lecture/03_MedicalImageProcessing.pdf | Medical Image Processing}} <html><br></html> {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lab/02/Image-Processing-Homework.pdf | Homework: Medical Image Processing}} <html><br></html> {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lab/02/Image-Processing-Homework-Solution.pdf | Solution: Medical Image Processing}} 
-^ 03 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>24.04. | 15:15 - 16:45 | Homework: - <html><br></html> Solution: - | +^ 03 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>24.04. | 15:15 - 16:45 | {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lab/03/Tutorial/Introduction-to-MeVisLab.pdf | Introduction to MeVisLab}} <html><br></html> {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lab/03/Indirect-Volume-Rendering-Homework.pdf | Homework: Indirect Volume Visualization}} <html><br></html> {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lab/03/Indirect-Volume-Rendering-Homework-Solution.pdf | Solution: Indirect Volume Visualization}} | {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lab/03/Material.zip|Material}} 
-^ 04 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>08.05. | 15:15 - 16:45 | Homework: - <html><br></html> Solution: - | +^ 04 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>08.05. | 15:15 - 16:45 | {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lab/04/Tutorial/Segmentation-in-MeVisLab.pdf | Segmentation in MeVisLab}} <html><br></html> {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lab/04/Direct-Volume-Rendering-Homework.pdf | Homework: Volume Rendering}} <html><br></html> {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lab/04/Direct-Volume-Rendering-Homework-Solution.pdf | Solution: Volume Rendering}} | {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lab/04/Material.zip | Material}} 
-^ 05 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>15.05. | 15:15 - 16:45 | Homework: - <html><br></html> Solution: - | +^ 05 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>15.05. | 15:15 - 16:45 | {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lab/05/Illustrative-Visualization-Homework.pdf | Homework: Illustrative Visualization}} <html><br></html> {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lab/05/Illustrative-Visualization-Homework-Solution.pdf | Solution: Illustrative Visualization}} |  
-^ 06 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>22.05. | 15:15 - 16:45 | Homework: - <html><br></html> Solution: - | +^ 06 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>22.05. | 15:15 - 16:45 | {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lab/06/Tutorial/GPURayCasting.pdf | Shader: GPU Ray Casting}} <html><br></html> {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lab/06/Interaction-Homework.pdf | Homework: Interaction}} <html><br></html> {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lab/06/Interaction-Homework-Solution.pdf | Solution: Interaction}} | {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lab/06/Material.zip|Material}} <html><br></html> {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lab/06/Solution.zip|Solution}} 
-^ 07 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>29.05. | 15:15 - 16:45 | Homework: - <html><br></html> Solution+^ 07 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>29.05. | 15:15 - 16:45 | {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lab/06/Tutorial/GPURayCasting.pdf | ShaderGPU Ray Casting}} | See exercise #07 
-^ 08 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>05.06. | 15:15 - 16:45 | Homework: - <html><br></html> Solution: - | +^ 08 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>05.06. | 15:15 - 16:45 | {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lab/08/DistanceAwareLaplacianSmoothing.pdf | Shader: Distance Aware Laplacian Smoothing}} | {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lab/08/Material.zip|Material}} <html><br></html> {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lab/08/Solution.zip|Solution}} 
-^ 09 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>12.06. | 15:15 - 16:45 | Homework: - <html><br></html> Solution: - | +^ 09 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>12.06. | 15:15 - 16:45 | {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lab/09/Fiber-Tracking-in-MeVisLab.pdf | Fiber Tracking in MeVisLab}} <html><br></html> {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lab/09/Vessel-Visualization-Homework.pdf | Homework: Vessel Visualization}} <html><br></html> Solution: Vessel Visualization | Solution 
-^ 10 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>19.06. | 15:15 - 16:45 | Homework: <html><br></html> Solution: +^ 10 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>19.06. | 15:15 - 16:45 | Shader: Blood Flow <html><br></html> Homework: Uncertainty <html><br></html> Solution: Uncertainty | Material <html><br></html> Solution 
-^ 11 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>26.06. | 15:15 - 16:45 | Homework- <html><br></html> Solution: - |+^ 11 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>26.06. | 15:15 - 16:45 | ShaderBlood Flow | See exercise #10 |